Mac Mini I

Turvallinen käynnistys ja ajonaikaiset suojaus­ominaisuudet varmistavat MacOS:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat mac mini i Applen luottamat repertoaarit ja aktivointilukitus auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan. Katso lisätiedot. Tämä mahdollistaa maailman parhaan prosessorin suoritus­kyvyn wattia 3 kohden sekä yksi- että monisäikeisissä tehtävissä. Ei noudettavissa myymälöistä. Ja kun tehokas M1-sirun koko voima on nyt mahdutettu sen 7,7 tuuman neliönmalliseen runkoon, saatat yllättyä, mistä kaikkialta voit löytää Mac minin paiskimasta töitä.

Apple Mac mini M1 256 Gt -tietokone (MGNR3)

Näin apit voivat esimerkiksi tunnistaa kuvista ja videoista ystäviä ja perheenjäseniä, muuntaa puhuttua luonnollista kieltä tekstiksi sekä jopa analysoida ääntä naurun ja aplodien tunnistamiseksi. Jopa mac mini i kertaa nopeammat grafiikat. Apr Osta yritykselle. Ja vaikutu sen ennennäkemättömästä nopeudesta ja tehoista. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Vianselvitys ja häiriötiedotteet.

mac mini i

AppleCare+ Macille

Kotiinkuljetus Matkahuolto. Tuotteet ja palvelut. Tyylikäs uusi ulkoasu. Jopa 6 kertaa nopeammat grafiikat. Vain kuluttaja-asiakkaille.

kalevala kodin sydän

Apple Mac mini, halvin hinta €

Uskoma­tonta grafiikkaa ulos Pieni siru. Räätälöidyillä tuotteilla ei OLE palautusoikeutta. Mietitkö vielä? Voit ostaa tuotteen haluamallasi maksutavalla suoraan verkkokaupasta ja noutaa sen sinua lähinnä olevasta Elisan liikkeestä. Apple M1-siru vie Mac minin – monipuolisimman ja kaikkeen kykenevän pöytäkoneen – suorituskyvyn täysin uusiin ulottuvuuksiin. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennennäkemättömällä nopeudella ja mac mini i. Takaisin sivun alkuun.

Mac mini – Apple (FI)

Tällaisia grafiikkatehoja ei OLE Mac minissä ennen nähty. Salamannopea M1-siru takaa suorituskyvyn niin pelatessa, työskennellessä kuin surffatessakin Kahdeksanytiminen näytönohjain takaa, että käyttö on sulavaa ja soljuvaa Laajat liitännät ja erittäin kompakti koko Väri: Hopea. Palvelun tarjoaa Lipscore. Ladataan sivua Hollywood-uutuudet, suositut alkuperäissarjat ja eniten kotimaisia elokuvia. Huomaa, että jotkut asiakkaat päättävät jättää arvion kirjoittamatta arvostelua, ja tämän vuoksi arvioiden määrä poikkeaa arvostelujen määrästä.