Mac Mini M1 256

Ne ovat maailman nopeimpia prosessori­ytimiä energiaa säästävissä siruissa – ja ne tehostavat Mac minin suorituskykyä tuntuvasti. Eikä se tue ulkoisia näytönohjaimia. Apple myy kuitenkin edelleen Intel-pohjaisia Mac mini -malleja, joille voi tilanteesta riippuen olla edelleen kysyntää. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tarjous on voimassa kolmen kuukauden ajan ehdot täyttävän laitteen aktivoinnin jälkeen. Kompakti koko, uskomaton mac mini m1 256 ja monipuolinen porttivalikoima tekevät Mac ministä täydellisen kumppanin yllättävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Vertaile Mac-malleja

Vertaile Mac-malleja Löydä sinulle sopivin Mac avautuu uuteen ikkunaan. Valitettavasti Hintaseuranta. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Kerro, niin korjaamme asian. Onko sinulla kysyt­tävää Macin ostami­sesta?

mac mini m1 256

Apple Mac Mini M1 (2020)

M1-sirun vuoksi edes muistia tai tallennustilaa ei voi korvata, joten tätä ei kannata ostaa päivitysaikeisiin. Koti Kritiikit Pientietokoneet. Tarjous on voimassa kolmen kuukauden ajan ehdot täyttävän laitteen aktivoinnin jälkeen. Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. Yleiskatsaus Tekniset tiedot. Tätä mahdollisuutta ovat hyödyntäneet erityisesti videoeditoijat ja 3D-animaattorit, mutta uuden M1-sirullisen Mac minin kanssa tällaista mahdollisuutta ei enää OLE.

blumat vesisäiliö

Apple Mac Mini MGNR3KS/A (Apple M1 8 GB GB SSD Mac OS) keskusyksikkö, hinta €

Minun Telia. Soita Vaikka valtaosa käyttäjistä ei todennäköisesti koskaan kaipaa tätä, Mac mini on kerännyt suosiota nimenomaan videoeditoijien ja valokuvaajien keskuudessa juurikin ulkoisen näytönohjaintuen vuoksi. Näin apit voivat esimerkiksi tunnistaa mac mini m1 256 ja videoista ystäviä ja perheenjäseniä, muuntaa puhuttua luonnollista kieltä tekstiksi sekä jopa analysoida ääntä naurun ja aplodien tunnistamiseksi. Tätä mahdollisuutta ovat hyödyntäneet erityisesti videoeditoijat ja 3D-animaattorit, mutta uuden M1-sirullisen Mac minin kanssa tällaista mahdollisuutta ei enää Object Linking and Embedding. Sen myötä Mac mini jatkaakin Applen monipuolisimpana tietokoneena tällä hetkellä. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Apple Mac mini M1 Apple M 8 GB DDR4-SDRAM GB SSD Mac OS X Big Sur Mini PC Hopea

Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennennäkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Näin apit voivat esimerkiksi tunnistaa kuvista ja videoista ystäviä ja perheenjäseniä, muuntaa puhuttua luonnollista kieltä tekstiksi sekä jopa analysoida ääntä naurun ja aplodien tunnistamiseksi. Kompakti ulkoasu M1-siruun integroitujen tekno­logioiden ansiosta Mac mini päihittää suurikokoiset pientietokoneet mennen tullen. Ja kun tehokas M1-sirun koko voima on nyt mahdutettu sen 7,7 tuuman neliönmalliseen runkoon, saatat yllättyä, mistä kaikkialta voit löytää Mac minin paiskimasta töitä. Monin tavoin uusi malli tarjoaakin juuret sen, mitä siltä on aina halunnut: kompaktin ja näyttävän muotoilun, loistavat sisuskalut sekä kyvyn pyörittää vanhoja Intel-sovelluksia sekä uusia iOS-sovelluksia. Koneoppiminen ja Neural Engine Koneoppiminen automatisoi ja nopeuttaa merkittävästi esimerkiksi videoanalyysia, puheentunnistusta ja kuvaprosessointia. Onkin mukava nähdä Applen antavan rakkautta yhtiön omalle oudolle pikkutietokoneelleen, joka pääsee esittelemään uutta M1-sirua.