Macbook 13 M1 2020

MacBook Pro 13″ M1, on Applen kiinnostavimpia läppäreitä vuosikausiin. MacBook Pro 13″ M1, on Applen kiinnostavimpia tuotoksia pitkään aikaan. Pieneen siruun on integroitu mm. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Tuotekuva on viitteellinen.

Apple Macbook Pro 13 MYD82KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″ , OS X), kannettava tietokone

Samalla se kuitenkin pyörittää niin jo julkaistuja kuin upouusiakin sovelluksia ongelmitta. Näin MacBook Pro 13″ M1, pärjäsi testeissämme: Cinebench: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Geekbench 5: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Akkutesti TechRadarin elokuvatesti : 13 tuntia ja 22 minuuttia. Mukana on lisäksi todellakin mahdollisuus editoida 8K-laatuista sisältöä. Macbook 13 m1 2020 Macilla on yhden vuoden rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki. Ja Macin kaikkien aikojen pisin, jopa 20 tunnin akunkesto. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu elektroninen kauppa.

macbook 13 m1 2020

Tuotteen kuvat ja videot

Kannettava editointistudio. Tilaa Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Katsotuimmat Läppärit alk. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. M1-siruun integroidut kone­oppimisen tekno­logiat avaavat rajattomat mahdollisuudet Mac-apeille.

aurinkokennot taloon

Arvostelussa Apple MacBook Pro 13″ (M1, ) | TechRadar

Kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvammat, nopeammat ja usko­mat­toman upeat grafiikat — tämä MacBook Pro on nähtävä, jotta sen uskoo todeksi. Vanha OmaElisa. Mukana ei valitettavasti OLE Universal Serial Bus-väyliä tai muistikortinlukijaa. Voit laajentaa turvan kolmivuotiseksi laitteiston alkuperäisestä ostopäivästä AppleCare Protection Planin avulla. Samalla kilpailevat Dell ja HP eivät kuitenkaan Object Linking and Embedding jääneet tuleen makaamaan. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Ladataan hintagraafia. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Tarjouksessa olevia tuotteita tai poistotuotteita ei voi räätälöidä. Näppäimistö on edelleen tuttu Magic Keyboard, joka nähtiin jo aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä tuumaisessa MacBook Prossa.