Macbook 16 2021

Kolme studio­tason mikrofonia. Voit nauttia ainutlaatuisesta, kolmi­ulotteisesta ääni­maisemastajoka täyttää koko huoneen. Tietojasi on lisäksi turvaamassa paranneltu Touch ID-toiminto. M1 Max Järjettömämmän nopea. Siksi jokainen sirun osa muodostaa yhteyden dataan ja muistiin ilman kopiointia, mikä tekee kaikesta nopeampaa ja tehokkaampaa. Muut yrityspalvelut. Sen graafinen suoritus­kyky ja muisti­väylän nopeus ovat tuplasti suuremmat macbook 16 2021 M1 Pron.

MacBook Pro

Elisa Kirja. Tietojasi on lisäksi turvaamassa paranneltu Macbook 16 2021 ID-toiminto. Jopa miljardi eri väriä – Liquid Retina XDR -näyttö on paras, joka kannettavassa on tähän asti nähty. Käyttö­korkeus: testattu 3 metriin saakka. Applen omien kotisivujen opens in new tab mukaan akku kestäisi 14 tuntia langattomassa verkossa verkkoa selaillen, mikä kuulostaa meidän korvissamme keskivertoa käyttötarkoitusta.

macbook 16 2021

M1 PRO -siru

Ammattitason näppäimistö Magic Keyboard tuo MacBook Prohon ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin, jossa uusina näppäinoikoteinä on Spotligh, Siri, Sanelu ja Älä häiritse -toimito. Käyttöapu­­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Prostaan. Nopeampi projektin rakennustoiminta 7. Tuhannet mini-Ledit on ryhmitelty paikallisesti säädettäviksi himmennys­alueiksi täsmälli­sen kirkkauden ja kontrastin tuottamiseksi. Alle 4 mm ohut rakenne tekee MacBook Pro sta elegantin ja kompaktin ratkaisun, joka sopii mihin tahansa työympäristöön olit sitten konttorilla tai liikkeellä.

h12 polttimo

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Saat lisätietoja tästä. Siinä on valmiina näköön, kuuloon, liikkumiseen ja oppimiseen liittyviä tuki­toimintoja, joiden avulla saat hienoja asioita aikaan. Jatka ostoksia. Nopeampi julkaisusuorituskyky Jopa 3,7x macbook 16 2021 prosessorin suorituskyky 1 Jopa 13x nopeampi graafinen suorituskyky 2 Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3 Jopa 21 tunnin akunkesto 4. HDR-sisältö herää eloon kuvissa, videoissa ja peleissä: saat hienot huippu­valot, uskomatto­mat yksityis­kohdat varjoissa sekä kylläiset, toden­tun­tuiset värit.

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Neljä tärinää vaimentavaa basso­kaiutinta tuottavat jopa puolta oktaavia matalammat sävelet ja täyttävät tilan jopa 80 prosenttia voimakkaam­malla bassolla. Kolmen suuntaavan mikrofonin ansiosta äänesi kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Apple M1 Pro -siru takaa prosessorin, näytönohjaimen ja koneoppimisen huipputehokkaan suorituskyvyn 16″ Liquid Retina XDR näyttö — upea katselukokemus ylivertaisella sävyalalla ja kontrastisuhteella Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä, kolme studiotason mikrofonia ja p FaceTimeHD -kamera Väri: Tähtiharmaa. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaus. Prosessorin suorituskyky ja virrankulutus Parhaimmillaan M1 Pro ja M1 Max tarjoavat samalla virrankulutuksella 1,7 kertaa paremman suoritus­kyvyn verrattuna uusimpaan 8-ytimiseen PC-kannettavan siruun. Videot ja kuvat ovat entistä yksityiskohtaisempia, aidontuntuisia ja terävämpiä 8K HDR-laadulla.