Macbook Air 17

Macbook air 17 kannettavat. Integroitu AirPort Extreme Rajoitettu takuu – 1 vuosi Tekninen tuki – puhelinneuvonta – 90 päivää. Kannettava tietokone. MacBook Air käynnistyy vuonna Tammikuu 13,3 tuuman näytöllä, ja se mainostetaan maailman ohuimmaksi kannettavaksi. MacBook Air on vihdoin palannut. Käytetty huikean ohut Apple MacBook Air kannettava.

Apple MacBook Air 13″ 2013, i7 (8 / 128), sis ALV

Siirry Jalosteet. Se on yli kaksi kertaa niin pitkä kuin luokan keskiarvo ja XPS 13 Tutustu Mac-konfiguraattoriin ja kokoa mieleisesi Mac. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Se on myös ensimmäinen tietokone, jossa on valinnainen Flash-muistitikku. Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Macbook air 17 pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan.

macbook air 17

Yhteenveto

Haluan laitteeni rahoitettuna ». Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Apple MacBook Air 13″ , i Virtasuojat ja jatkojohdot. Sitä on saatavana kolmella viimeistelyllä: hopea, avaruusharmaa ja kulta.

galaxy a505fn

Apple MacBook Air (MQD42KS/A) yrityksille | Atea eShop

Kannettavan tietokoneen kansi ja Pojo on valmistettu alumiinista, kun taas kansi on valmistettu kudotusta kiteisestä piidioksidikuidusta. Tutustu Mac-konfiguraattoriin ja kokoa mieleisesi Mac. Siitä lähtien Airistä on tullut lähtötason kannettava tietokone, koska alkuperäinen MacBook lopetettiin vuonna sekä hintojen lasku myöhemmissä julkaisuissa. Kaiken kaikkiaan MacBook Air sulkee aukon XPS ssa, mutta kolmen vuoden odottamisen jälkeen se ei saa takaisin kruunuaan. Näppäimistö 3 kolmannen sukupolven Macbook air 17 avaimet yksilöllisesti taustavalaistu musta ympäristön valoisuuden tunnistin.

verkkokauppa – Pientietokoneet – Käytetyt kannettavat

Toimituksen Valinta. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. G4 titaani · Alu 12 ” · Alu 15″ · Alu 17 ”. Kingston muistihaku. Jaa ilmoitus Facebookissa. Tarkkuus: × pikseliä.