Macbook Laturin Johto

Haluatko tietää enemmän tuotteidemme yksityiskohdista? VR lasit – Virtuaalitodellisuuslasit eivät todellakaan jätä sinua tyytymättömäksi! Latauskaapeleista voi olla hyötyä, jos vanha kaapelisi on kulunut loppuun tai jos haluat liittää laitteen toiseen. Onko sinulla vaikeuksia löytää etsimäsi? Tarvitaan vain Universal Serial Bus kaapeli liittämään se virran tarpeessa olevaan laitteeseen. Eli esimerkiksi Macbook 13 tarvitsee edelleen oman macbook laturin johto.

Macbook Magsafe laturit

Julkaisupäivämäärä: Ennen kuin aloitat oikea MacBook laturi menee etsintään MacBookille, kiinnitä huomiota laitteesi vaatimaan tuloon. Haluatko tietää enemmän tuotteidemme yksityiskohdista? Eli esimerkiksi Macbook 13 tarvitsee edelleen oman laturinsa. Apple MagSafe on macbook laturin johto, jossa on sisäänrakennettu suoja virran johtamisen suhteen, ja joka sammuu automaattisesti, kun akkua on riittävästi ladattu.

macbook laturin johto

Type C -) MicroUSB adapteri

Merkkien enimmäismäärä on Onko sinulla vaikeuksia löytää etsimäsi? Käytä parhaan latauksen varmistamiseksi Mac-kannettavan mukana toimitettua virtalähdettä ja kaapelia. Varavirtalähde on siten järkevä ostos. Julkaisupäivämäärä: Yleensä älypuhelimen laturilla ei Object Linking and Embedding tarpeeksi virtaa pitämään MacBookia latautuneena, ellei sitä OLE kytketty pois päältä.

ikea kannu hanalla

MacBook laturi/adapteri – Osta MacBook Air laturi halvalla nyt!

Ennen kuin aloitat oikea MacBook laturi menee etsintään MacBookille, kiinnitä huomiota laitteesi vaatimaan tuloon. Haluatko tietää enemmän tuotteidemme yksityiskohdista? Varavirtalähde on siten järkevä ostos. Voit ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiakaspalveluumme puhelimitse tai chatissa aukioloaikoina sekä sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella, kun se sopii sinulle parhaiten! Tarvitaan vain USB kaapeli liittämään se virran tarpeessa olevaan laitteeseen. Sopivuus Hinta Macbook laturin johto Suosituin. Riippumatta siitä, mistä syystä sinulla on yhteyttä meihin, online-asiakaspalvelumme on aina käytettävissäsi.

Laturit – Virta ja kaapelit – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Jos et Object Linking and Embedding varma, mikä malli sinulla on, ota selvää, miten voit tunnistaa MacBook Prosi. On paljon upeita tuotteita, joten tutustuthan rauhassa! Käytä MacBookille sopivaa wattiadapteria. Sopivuus Hinta Viimeisin Suosituin. Eli esimerkiksi Macbook 13 tarvitsee edelleen oman laturinsa.