Macbook Pro 15 2020

M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. M1 Pro tarjoaa mullistavaa suoritus­kykyä ja vaikut­tavaa akunkestoa. Valitse Valitse. Soittimet ja musiikki. Saatavilla Lelut ja pelit.

Valitse uusi MacBook Prosi.

MacBook Pro. Muttei virtaa Pieni siru. MacBook Pron SSD-levy tarjoaa vaikut­tavaa suoritus­kykyä ja nopeutta, jonka huomaat tieto­konetta ja appeja käynnistäessä, projekteja avatessa ja kirjastojasi selatessa. MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle. Huipputehokas Applen M1-siru. Lelut ja pelit.

macbook pro 15 2020

Vertaile Mac-malleja

Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. Äänetön, tuulettimeton rakenne ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. Ne takaavat sinulle mullis­tavan suoritus­kyvyn ja loistavan akun­keston. Puhelimet ja tarvikkeet. M1 Pro tarjoaa mullistavaa suoritus­kykyä ja vaikut­tavaa akunkestoa. Liity Vertaa. Ja monipuolinen Touch Bar, joka tehostaa työtäsi monin tavoin.

asics gel nimbus naisten

macbook pro tarjous – Hinnat & tiedot

Se on Applen tehokkain 13 tuuman kannettava. Kaikkien aiko­jen edistyksellisin Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 11 kertaa nopeamman kone­oppimisen. Kaikkien aikojen edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Piha ja puutarha.

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Kaikkien aikojen edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. This ultra-durable polyester-based fabric with the hand feel of a cotton blend ha Piha ja puutarha. Vertaile Mac-malleja Löydä sinulle sopivin Mac. Valitse uusi MacBook Prosi.