Magic Keyboard 2 Apple

Napauta laitetta, kun se tuleen näkyviin Muut laitteet -luettelossa. Selaa kaikkia. Bluetooth-yhteensopiva Mac-tietokone, jossa on MacOS Osta tuotteen mukaan. Jos haluat tietoja suoraan iPadiin kiinnitettävän iPadin Magic Magic keyboard 2 apple käyttämisestä, katso Ohjauslevyllä varustetun iPadin Magic Keyboardin yhdistäminen. Magic Keyboardin yhdistäminen uudelleen iPadiin Magic Keyboard katkaisee yhteyden, kun käännät sen kytkimen Off-asentoon tai kun siirrät sen tai iPadin Bluetooth-kantaman ulkopuolelle eli noin 10 metrin etäisyydelle.

Apple Magic Keyboard

Lisää koriin. Pakkauksen sisältö. Numeronäppäimistöllä varustetussa Magic Keyboardissa on laajennettu asettelu, täysikokoiset nuolinäppäimet ja näppäimet dokumenttien nopeaan selaamiseen. Parin muodostaminen Magic Keyboardista Varmista, että näppäimistö on päällä ja ladattu. Jos haluat tietoja suoraan iPadiin kiinnitettävän iPadin Magic Keyboardin käyttämisestä, katso Ohjauslevyllä varustetun iPadin Magic Keyboardin yhdistäminen.

magic keyboard 2 apple

Tuote-esittely

Muodosta yhteys uudelleen kääntämällä näppäimistön kytkin On-asentoon tai tuomalla näppäimistö ja iPad toistensa kantaman sisälle ja napauttamalla jotakin näppäintä. Huomaa: Jos Magic Keyboardista on jo muodostettu pari toisen laitteen kanssa, laitepari on poistettava ennen kuin voit yhdistää Magic Keyboardin iPadiisi. Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. Sisäänrakennettu ladattava akku on pitkä­kestoinen ja tarjoaa näppäimistöllesi virtaa noin kuukaudeksi tai pidempäänkin latausten välillä. Mitat ja paino Korkeus: 0,41—1,09 cm. Selaa kaikkia.

lehtikaali marsulle

Magic Keyboard – espanja – Apple (FI)

Jokaisen näppäimen alla on entistä vakaampi saksimekanismi. Bluetooth-yhteensopiva Mac-tietokone, jossa on Mac OS X Magic Keyboard katkaisee yhteyden, kun käännät sen kytkimen Off-asentoon tai kun siirrät sen tai iPadin Bluetooth-kantaman ulkopuolelle eli noin 10 metrin etäisyydelle. Mitat ja paino Korkeus: 0,41—1,09 cm. Magic keyboard 2 apple muodostaminen Magic Keyboardista Varmista, että näppäimistö on päällä ja ladattu.

Magic Keyboard Touch ID:llä Apple Siliconilla varustetuille Maceille – ranska – Apple (FI)

Magic Keyboard katkaisee yhteyden, kun käännät sen kytkimen Off-asentoon tai kun siirrät sen tai iPadin Bluetooth-kantaman ulkopuolelle eli noin 10 metrin etäisyydelle. Lisää koriin. Lisäksi näppäinten liikettä on optimoitu ja näppäimistön profiili suunniteltu matalaksi, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävää ja tarkkaa. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. Muodosta yhteys uudelleen kääntämällä näppäimistön kytkin On-asentoon tai tuomalla näppäimistö ja iPad toistensa kantaman sisälle ja napauttamalla jotakin näppäintä.