Majakka Espoo Lounas

Kahvilan tarjonta on aivan ensiluokkainen: salaatti- tai keittolounaan lisäksi on kahvin kanssa tarjolla herkullisia kakkuja myös gluteenittomille, maidottomille ja vegaaneille. Rantaraitin lenkkeilijät tulevat tänne jätskille tai lounaalle. Frejan baarissa ja kesäterassilla soi livemusiikki joka toinen lauantai 4. Tripsterin suosikit — Helsingin paras ravintola x Länsireunan huippu kohoaa 44 metrin korkeuteen merenpinnasta, ja yläilmoista on avara näkymä Suomenlahdelle ja lounaisen Espoon rannikolle. Alue oli aiemmin luonnontilainen merenlahti, kunnes majakka espoo lounas pengerrettiin vuonna erilleen merestä. Lounas on edullinen, vain noin 10 euroa.

Ravintolamme Freja

Pojat jatkavat isänsä viitoittamalla tiellä loihtimalla laatuannoksia kotimaisista raaka-aineista. Haemme ruokaamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luomme kausittain vaihtuvia makuja. Cafe Merenneito Koukkuniementie 1, Espoo. Baarimestarimme loihtivat kauden parhaat cocktailit myös alkoholittomina. Lemmikkipalvelut Löytyi 20 palvelua.

majakka espoo lounas

Take away -lounas

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings. Meillä voi poiketa myös vain kahvilla tai teellä! Suomenojan eli Finnoon allas on 17 hehtaarin laajuinen järvi-kosteikko. Spa- ja rentoutushetkiä. Rantaraitin varrella pääsee maistelemaan monipuolista ruoka- ja juomatarjontaa: kahvia, kuohuviiniä ja tasokkaita mereneläviä.

ecotank l5290

Lounas | Ravintola Majakka |

Merenrannalla lepää kotoisia kahviloita, moderneja baari-ravintoloita ja —lukujen tunnelmallisia kesähuvilaravintoloita. Rannan kummassakin päädyssä on suositeltava kahvila-ravintola: vasemmalla Café Merenneito ja oikealla tyylikkään modernius näköalaravintola Nokkalan Majakka. Korkeatasoiset raaka-aineet ja kotimaiset marjat Entä miltä kuulostaisi wakeboarding majakka espoo lounas Laguunissa, näköalojen ihailu Kasavuorella tai herkkupurilaiset Nokkalan Majakan kattoterassilla? Ravintola Sävellys Kirvuntie 22, Espoo. Kahvihetken tai lounaan voi myös nauttia aurinkoisella luonnonkiviterassilla.

Palveluhaku – Tassut kartalla

Robert’s Coffee- kahvilaketjun kahvilat tarjoavat laadukasta kahvia ja muita herkkuja. Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Rannasta voi lisäksi vuokrata Skipperin kaupunkiveneen. Jälkkäriksi maistuu Sjundbyn paikallinen käsintehty ja jäätelö. Katso viikon lounas.