Mäyräkoiran Pennut

Emä on saanut ekan kauriin kaadon jo 10 kk ikäisenä ja myös emän ensimmäisestä pentueesta ensimmäisiä kaatoja mäyräkoiran pennut tuli jo 10 kk ikäisenä. Ihmisten ja varsinkin lasten kanssa leikkii erittäin mielellään. Mikäli tilannepäivityksiä ei tule, katsotaan kasvatti myydyksi 3 kk listalla olon jälkeen. Pelit ja muut harrast Tarkenna Järjestä. Värillä, koolla mäyräkoiran pennut sukupuolella ei OLE väliä. Pennut luovutetaan 8vko ikäisinä, rekisteröitynä, ja eläinlääkärin tarkastamina.

Mäyräkoiran pentuja

Lue lisää. Varattavissa Pennut luovutetaan madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Hinta 0 – 10 51 – – – Korkeintaan muutaman haukahduksen.

mäyräkoiran pennut

Saksanpaimenkoiran pentuja

Bichon Frise pentuja. Hän on mikrosirutettu on, rekisteröimätön. Jos et salli tämän evästeen käyttöä, emme voi tallentaa eväste asetuksiasi. Ostetaan mäyräkoira. Lisätiedot Vapaana vielä kolme lyhytkarvaisen mäyräkoiran pentua.

kuivausrumpu ohjelmat

Koirat, Lemmikkieläimet, Koko Suomi,

Cairnterrierin Urospentu. Ei häkkikoiraksi, eikä koteihin joissa pieniä lapsia. Syntymäaika 6. Pentuvälitys Hakumenettely. Lisätiedot Varattavissa 8. Myytävänä pitkäkarvainen mäyräkoira pentu. Väri molemmilla musta punaisin merkein.

Mäyräkoiran pentuja – Kennel Korpiklaanin

Mäyräkoiran pennut. Puhdasrotuinen pitkäkarvainen Mäyräkoiran pentu tai nuori aikuinen. Korpiklaanin pentuoppaasta n. Mäyräkoiramme-lehti Timo Mäkelä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Nettimarkkina Tumma uros isokokoinen.